Kiteplus

 

 

Kom godt videre med kitesurfing med Kite+

Svært ved at komme "rigtigt" i gang med kitesurfing? Vi ser desværre, at rigtig mange kursister ikke kommer videre med kitesurfing efter et begynderkursus. Erfaringsmæssigt ved vi, at opstarten på egen hånd kan virke noget uoverskuelig. Men frygt ej, vi mener nemlig, at vi har fundet løsningen, KITE+.

 

Hvad er KITE+

Kite+ er en service, hvor vi 2 faste dage pr. uge har mindst en instruktør på stranden (OBS. gælder kun hvis der er mindst 6 m/s fra vest). Instruktøren sørger for at tage godt imod dig og hjælpe dig med launch, landing og selvfølgelig besvare de spørgsmål du måtte have. Det er altså ikke undervisning, men en måde, hvor du kommer ud og kitesurfer og møde andre ligesindede. Det er altså en fælles session, hvor vi står for at organisere den. Tillader tiden det, så vil instruktøren/instruktørerne selvfølgelig komme med tips og tricks til, hvordan du kommer videre med sporten. Derudover er det muligt for dig inden og efter at skrive til os, hvad du godt kunne tænke dig at arbejde på, så vil vi hjælpe dig med at lære det, eksempelvis ved at finde gode tutorials og sende dem din vej.

Betingelser for deltagelse

  • Udstyrspakke skal være købt igennem os. 
  • Du skal have bestået enten vores test eller Dansk Sejlunions Kitesurfer 1 eller IKO level 3. Det koster 649,- at få lavet denne test og tager ca. 1 time. Testen er inkluderet i alle vores kurser.
  • Du skal være indforstået med, at det ikke er undervisning, men en fælles session. 
  • Accepterer at alt sejlads er på eget ansvar.
  • Du skal bookes ind igennem vores system hver gang. 
  • Du skal have en forsikring, der dækker kitesurfing.Praktisk info

  • Vi er fast ude en hverdags eftermiddag/aften. 
  • Såfremt vejrudsigten ikke ser lovende ud, så aflyses kite+. Der skal være mindst 6 m/s og vinden skal komme fra en vestlig retning. Andre vejrfænomener kan ligeliges betyde aflysning. 
  • Udstyr kan lejes i forbindelse med kite+. 

 

Connect with Fellow Beginners

Vi har også en aktiv Facebook-gruppe, hvor du kan forbinde med andre begynder kitesurfere og dele dine oplevelser. Dette giver dig mulighed for at lære af andre og dele dine egne erfaringer. Vi annoncerer også, når vi underviser på andre dage end de faste, så du kan deltage og få hjælp.