Include Popup Delivery Return

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer for Frozen Palm Tree.

 

Husk at vi i Frozen Palm Tree altid står klar til at hjælpe dig. På Amager i København finder du vores butik og kursus center. (Find os på Google maps her). Du er mere end velkommen til at besøge os, eller kontakte os på telefon:+45 53 53 16 83 eller skriv en mail til:info@frozenpalmtree.dk

 

Priser


FPT ApS beskæftiger sig med ydelser og varer inden for udendørs sport. Alle vores priser er i danske kroner (DKK) og inklusive dansk moms. Priserne er dagspriser og bliver trukket, når vi har sendt pakken til dig.

Når du handler med FPT ApS, indgås aftalen på dansk.

I FPT ApS' e-butik kan du betale med Dankort samt Visa/Dankort.

 

Fragt

Der er fri fragt på alle webhandler foretaget på Frozenpalmtree.dk for køb over 499 dkk. På leveringer udenfor Danmark ( herunder også Færørene og Grønland) tillægges et gebyr på 350 dkk. Varer købt igennem FPT ApS kan forventes leveret indenfor 1-2 dage, såfremt andet ikke er oplyst.

 

Generelle oplysninger om virksomheden:

 Adresse:

FPT ApS (Frozen Palmtree)
Amager Strandvej 130N, 
2300 København S
CVR: 38533924

 

 

Trustpilot
Du finder vores Trustpilot side her: 

https://dk.trustpilot.com/review/frozenpalmtree.dk 

 

Fortrydelsesret

Du kan returnere varer, som du har købt hos os i vores returportal som du finder her: https://return.shipmondo.com/frozenpalmtree

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på Frozen Palm Tree. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Bemærk at der ikke tilbydes returret på brugt udstyr.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Når vi har modtaget din pakke, vil du få pengene refunderet i løbet af 10 hverdage. Fragtomkostningerne ved at benytte vores returlabel er 0kr før tøj og for alle andre produkter 49kr fra Danske adresser. Vi trækker beløbet fra pengene, du får refunderet.

Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

 

Reklamation

Når du handler på Frozen Palm Tree har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Sådan gør du:

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål. Er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.