- Uge 1, 28 Marts - 4 April

- Uge 2, 4-11 April

I Egypten er der et væld af spots, der bare skal opleves. Her finder du alt fra pandekage fladt vand til små bølger. Alle uanset niveau kan finde spots, der passer til deres niveau. Netop af denne årsag er Egypten noget nært den perfekte destination, hvis du rejser med andre og I ikke alle er på samme niveau. Den ene dag kan man kitesurfe på den lokale strand og den næste gå på jagt efter forladte laguner i ørkenen.

Fra April - oktober kan der kitesurfes i badeshorts, hvilket bare skal opleves. Vandtemperaturen ligger typisk et sted mellem 21 - 25 grader og luften er i denne periode typisk omkring 30 grader i dagstimerne. Det der kan gøre kitesurfingen en anelse kølig er vinden, hvorfor en neopren hoodie kan være værd at medbringe. Er du til den kuldskære side, da anbefaler vi, at du tager din shorty med.

Egypten tilbyder så meget mere end kun kitesurfing. Egypten er en af de ældste civilisationer i verden, der er ekstremt rig på kultur og historie. Skulle vinden udeblive eller lysten til at opleve noget andet opstå, så frygt ej! Tag en tur til Luxor  og opleve kongegravene. Tag på opdagelse i ørkenen på en ATV-tur eller kamelback riding, prøv sand boarding, SUP eller udforsk havlivet med fantastiske snorkel- og dykkesteder. Derudover er der mulighed for wakeboarding og for at prøve grænserne af her. 

Vores camps er for alle. Uanset om du aldrig har prøvet kitesurfing før eller om du er ekspert, så er der plads til dig. Mulighederne er uendelige: du kan fokusere på at komme videre og lære nye tricks med vores coaches og videooptagelse med en dybdegående analyse, du kan slappe helt af på en strand eller få dine første meter på boardet.

Om du rejser alene, med vennerne, med kæresten eller konen, er du i trygge hænder med os hele vejen igennem. Det samme gælder selvfølgelig alder. Vi oplever at mange har et forbehold for at rejse alene, men det er der ingen grund til på vores ture. Sammen med resten af gruppen vil du dele unikke oplevelser, der naturligt vil bringe jer tættere sammen!
 

- Flybillet (cirka 6 timer)

- 4 stjernet uspecificeret hotel. 

- All inclusive

- Transfer

- 1 dags wakeboard (udstyr ikke inkluderet - kiteboards kan bruges)

- 1 dags snorkling

- Strandgebyr + rescue service

- 1 dags kite safari*
- 3 x kite coaching**


* Kite safari er en bådtur ud til unikke kitespots, der kun kan findes via båd. 
** Kite coaching er en fælles session, hvor instruktøren giver tips og tricks til, hvordan du kommer videre med kite surfing. Det kunne evt. være tips og tricks til, hvordan du lærer at hoppe. Husk på, at dette er ikke privatundervisning, hvorfor du skal være selvstændig. Der kan være op til 7 personer pr. instruktør.  

- Leje af udstyr. Du kan leje udstyr fra os. Se priser her

- Begynder kursus. Du kan se vores priser på det her link.

Til Trustpilot

Pris liste


Antal uger Afrejsedag Enkeltværelse alm. (for 1 person) Dobbeltværelse alm. (for 2 indtil 3 personer, pris pr person)
1 28 Marts, 2020 9.795kr 8.995kr
2 28 Marts, 2020 13.295kr 12.995kr
1 4 April, 2020 12.295kr 11.495kr

Prisliste udstyr leje


Udstyr Halv dag 1 Dag 7 Dage 14 Dage
Fuld pakke 449 kr 699 kr 2.399 kr 3.499 kr
Kite 299 kr 489 kr 1.799 kr 2.999 kr
Board 99 kr 259 kr 899 kr 1.399 kr
Trapez 69 kr 99 kr 295 kr 399 kr

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer.

Pre-loader
Danish