Kitesurfing rejse til Egypten

Egypten
Kitesurfing rejse

Sol | Fladt vand | Begynder - ekspert

El Gouna kitesurfing camp 2020

I påsken tager vi til El Gouna, skal du med? Her står den på kitesurfing ferie i de bedst tænkelige forhold hver eneste dag. El Gouna ligger i Egypten og er kendt for sine suveræne vind forhold, hvor alle uanset niveau kan være med.


Periode: 

- Uge 1, 28 Marts - 4 April 

- Uge 2, 4-11 April  

Unikke forhold på kitesurfing rejse i El Gouna Egypten

Egypten er en fantastisk destination til kitesurfing, der ligger kun 6 timer fra Danmark. Det der gør Egypten til noget særligt for kitesurfere er kombinationen af sikker termisk pålandsvind, lavt vand, et væld af laguner og varmen. Alle der har prøvet at glide igennem azurblåt vand, kun iført badeshorts, ved at denne følelse er lykke! Læs med nedenfor og bliv klogere på vores kitecamp til Egypten.

Kitesurfing i Egypten

I Egypten er der et væld af spots, der bare skal opleves. Her finder du alt fra pandekage fladt vand til små bølger. Alle uanset niveau kan finde spots, der passer til deres niveau. Netop af denne årsag er Egypten noget nært den perfekte destination, hvis du rejser med andre og I ikke alle er på samme niveau. Den ene dag kan man kitesurfe på den lokale strand og den næste gå på jagt efter forladte laguner i ørkenen.

Fra April - oktober kan der kitesurfes i badeshorts, hvilket bare skal opleves. Vandtemperaturen ligger typisk et sted mellem 21 - 25 grader og luften er i denne periode typisk omkring 30 grader i dagstimerne. Det der kan gøre kitesurfingen en anelse kølig er vinden, hvorfor en neopren hoodie kan være værd at medbringe. Er du til den kuldskære side, da anbefaler vi, at du tager din shorty med.

Træt af kitesurfing? Intet problem! 

Egypten tilbyder så meget mere end kun kitesurfing. Egypten er en af de ældste civilisationer i verden, der er ekstremt rig på kultur og historie. Skulle vinden udeblive eller lysten til at opleve noget andet opstå, så frygt ej! Tag en tur til Luxor  og opleve kongegravene. Tag på opdagelse i ørkenen på en ATV-tur eller kamelback riding, prøv sand boarding, SUP eller udforsk havlivet med fantastiske snorkel- og dykkesteder. Derudover er der mulighed for wakeboarding og for at prøve grænserne af her. 


Hvem kan være med?  

Vores camps er for alle. Uanset om du aldrig har prøvet kitesurfing før eller om du er ekspert, så er der plads til dig. Mulighederne er uendelige: du kan fokusere på at komme videre og lære nye tricks med vores coaches og videooptagelse med en dybdegående analyse, du kan slappe helt af på en strand eller få dine første meter på boardet.

Om du rejser alene, med vennerne, med kæresten eller konen, er du i trygge hænder med os hele vejen igennem. Det samme gælder selvfølgelig alder. Vi oplever at mange har et forbehold for at rejse alene, men det er der ingen grund til på vores ture. Sammen med resten af gruppen vil du dele unikke oplevelser, der naturligt vil bringe jer tættere sammen!
 


Inkluderet

- Flybillet (cirka 6 timer)

- 4 stjernet uspecificeret hotel. 

- All inclusive

- Transfer

- 1 dags wakeboard (udstyr ikke inkluderet - kiteboards kan bruges)

- 1 dags snorkling

- Strandgebyr + rescue service

- 1 dags kite safari*
- 3 x kite coaching**


* Kite safari er en bådtur ud til unikke kitespots, der kun kan findes via båd. 
** Kite coaching er en fælles session, hvor instruktøren giver tips og tricks til, hvordan du kommer videre med kite surfing. Det kunne evt. være tips og tricks til, hvordan du lærer at hoppe. Husk på, at dette er ikke privatundervisning, hvorfor du skal være selvstændig. Der kan være op til 7 personer pr. instruktør.  


Ikke inkluderet

- Leje af udstyr. Du kan leje udstyr fra os. Se priser her

- Begynder kursus. Du kan se vores priser på det her link.Anmeldelser

I efteråret deltog jeg på en surfecamp i Egypten. Her var der fuld service og godt humør. Det var en helt igennem uforglemmelig oplevelse og Tobias og Christian havde styr på alt, også når vinden "svigtede" - så blev der straks taget initiativ til andre aktiviteter, blandt andet på en nærliggende Kabelbane (Sliders), hvor balancen og teknikken blev trænet. Jeg vil helt sikkert med igen næste år, hvis en sådan tur bliver arrangeret!!!

Anita

Intet mindre end fantastisk! Turen var super godt planlagt, der var virkelig tænkt på alt. Vi fik f.eks udleveret egyptiske taletidskort, da vi ankom, så vi kunne kommunikere uden at blive flået. Kite-oplevelsen var uforglemmelig - særligt down-winderen forbi El-Gouna og ud til et stort off-shore rev over krystalklart varmt vand. Ud over at holde styr på alt det praktiske leverede Tobias og Kristian fra Frozen Palm Tree engageret undervisning i kitesurf og wakeboard. Efter en uge tog jeg hjem, betydelig bedre på kiteboard, udmattet og med et stort smil på læberne.

Rasmus

5 stjerner på Trustpilot

Læs reviews

Pris liste


Antal uger Afrejsedag Enkeltværelse alm. (for 1 person) Dobbeltværelse alm. (for 2 indtil 3 personer, pris pr person)
1 28 Marts, 2020 9.795kr 8.995kr
2 28 Marts, 2020 13.295kr 12.995kr
1 4 April, 2020 12.295kr 11.495kr

Prisliste udstyr leje


Udstyr Halv dag 1 Dag 7 Dage 14 Dage
Fuld pakke 449 kr 699 kr 2.399 kr 3.499 kr
Kite 299 kr 489 kr 1.799 kr 2.999 kr
Board 99 kr 259 kr 899 kr 1.399 kr
Trapez 69 kr 99 kr 295 kr 399 kr